Nikki ❤️ Salem

Mondrenis Ancient Art Of Love «Nikki»

 "Nikki" født 9/1-14

-er født i et kull på 4 valper her hos oss. Alle i kullet har HD A og to har også røntget albuene fri. 3 i kullet fri for cea, og en crd.

Hun har 7 halvsøsken. 5 HD A og 1 HD B, en er ikke røtget ennå. 5 er røntget fri på albuene, mens 2 ikke har røntget albuene. Alle 7 var lyst fri for cea på øynene som valper.

Nikki bor hos forvert Line Vonheim og familien på Inndyr. Hun bodde første året sitt her hjemme hos oss slik at vi kjenner henne godt. Hun er ei stor, men feminin tispe med moderat pels som sin mor. Hun har god av og på knapp. Kan være aktiv og fartsfylt ute, men rolig inne. Hun er veldig lojal og menneskeorientert. Som sin mor vil hun være der menneskene er og samarbeide med dem. Hun er veldig trygg og miljøfast slik vi og forverter opplever henne i hverdagen.

HD: A..........HD-index 114,3 (pr mars 2016)

AD: 0

Øyestatus: Fri for cea valp/voksen.

Utstilling; Har vært vist lite,men har noen BIR-valp og BIGplasseringer-valp. Som junior har hun fått endel exellent,men dommerne har holdt tilbake ck pga at pelsen ikke har vært der ennå;-)

Mentalstatus: Ja, se Nikkis side under MH.

Mentalindex pr mai 2017

(Se Svenske collieklubben)

Nyskjerrighet              Sosialitet                Lek               Jakt                 Skudd ______________________________________________________________________

    106                        106                        109                   95                 105

 

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE