Familien<3

Monika Drevland Nilsen, født 1970.

Jeg har hatt en stor interesse for hund siden jeg var lita jente. Bibliotekes hundebøker ble flittig lånt og lest! Hjemme hadde vi masse forskjellig dyr, deriblant to hunder. Cavalier King Chales Spanielene Chatzy og Heiko:-) Jeg hadde også en onkel som drev oppdrett av Cavalier og Bernersennenhund. Der var jeg ofte på besøk!

Da jeg var ferdig med studiene i 1994 var jeg ikke sein om å kjøpe meg hund, en collie, Ilo "Miraltys First Love Named Zorba"! Vi bodde i Tønsberg på den tiden, og vi gikk mange kurs både i lydighet og agility:-) Litt utstilling ble det også:-)

Vi reiser joe på utstilling og jeg har konkurrert aktivt i LP og rallylydighet. Siden 2017 har det blitt mindre mulighet for å drive med denne type hundesport dessverre. Kanskje kommer vi i gang igjen etterhvert.

Jeg er så heldig å være mamma til 3 jenter: Emelin, Live og Thale.
Emelin og Live vokste opp med verdens snilleste colllie de første årene av sitt liv, og sorgen var stor da Ilo ble alvorlig syk og døde i 2002. Vi bestemte oss da for å vente til ungene ble litt større før vi fikk oss hund igjen.

Klarte å vente til i 2007, da var minstemor Thale blitt 5 år og da kom Obi inn i livet vårt. Deretter kom det fler og fler❤️

Jeg er utdannet førskolelærer, men har tatt vidreutdanning i småskolepedagogikk. Har jobbet de siste 23 årene som kontaktlærer i småskolen og på mellomtrinnet. Bare avbrutt av et par år som pedagogisk leder i barnehage. 

Morsomst av alt synes jeg det er å få jobbe med teater og sang med ungene! Har jobbet både i Kulturskolen og i skolen med dette:-) 

Min mann, Tor Halvard Nilsen f. 1954, har eget firma Tohn-Music og jobber som freelans dirigent, komponist, arrangør og musiker.

Han er vokst opp med flere hunder, deriblant en collie-tispe ved navn Beauty som har gjort uslettelig inntrykk.
Dermed var tilslutt vårt felles valg av rase ganske enkelt!

Tor har tre voksne sønner som alle har stiftet egne familier, så "vi" har også mange barnebarn!

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE