Familien<3

Monika Drevland Nilsen, født 1970.

Jeg har hatt en stor interesse for hund siden jeg var lita jente. Bibliotekes hundebøker ble flittig lånt og lest! Hjemme hadde vi masse forskjellig dyr, deriblant to hunder. Cavalier King Chales Spanielene Chatzy og Heiko:-)

Da jeg var ferdig med studiene i 1994 var jeg ikke sein om å kjøpe meg hund, en collie, Ilo "Miraltys First Love Named Zorba"! Vi bodde i Tønsberg på den tiden, og vi gikk mange kurs både i lydighet og agility:-) Litt utstilling ble det også:-)

Fortsatt reiser vi en del på utstilling, men LP og Rally har etter hvert tatt mer og mer tid;-) Jeg konkurrerer i begge deler.

Jeg er så heldig å være mamma til 3 jenter: Emelin, Live og Thale.
Emelin og Live vokste opp med verdens snilleste colllie de første årene av sitt liv, og sorgen var stor da Ilo ble alvorlig syk og døde i 2002. Vi bestemte oss da for å vente til ungene ble litt større før vi fikk oss hund igjen.

Klarte å vente til i 2007, da var minstemor Thale blitt 5 år og da kom Obi inn i livet vårt. Deretter kom Joline i 2009, Lotta i 2010, Nikki i 2013 og Carlos i 2014.

Jeg er utdannet førskolelærer, men har tatt vidreutdanning i småskolepedagogikk. Har jobbet de siste 16 årene som kontaktlærer i småskolen. i 2013 dro jeg tilbake der jeg startet, som pedagogisk leder i barnehagen. Morsomst av alt synes jeg det er å få jobbe med teater og sang med ungene! Har jobbet både i Kulturskolen ogi skolen med dette:-)
 

Januar 2015 begynte jeg å jobbe som lærer igjen:-)
Min mann, Tor Halvard Nilsen f. 1954, har eget firma Tohn-Music og jobber som freelans dirigent, kulturskolelærer, komponist, arrangør og musiker.

Han er vokst opp med flere hunder, deriblant en collie-tispe ved navn Beauty som har gjort uslettelig inntrykk.
Dermed var tilslutt vårt felles valg av rase ganske enkelt!

Tor har tre voksne sønner som alle har stiftet egne familier, så "vi" har også 7 barnebarn!

Min eldste datter Emelin, f. 1995  bor for tiden i Brønnøysund og jobber på Salhus skole. Joline bor nå hos henne❤️Emelin  er ofte med på tur og hjelper til med hundene😃

Live, f. 1999, er min mellomste datter.

Live er kattemennesket i familien😲! Men siden Carlos kom i hun har hundeinteressen tatt seg opp. Det var kjærlighet ved første blikk, og han er hennes "baby" påstås det <3

Skitty<3 Lives katt❤️

Thale, f. 2002, er minstemor.
Hun er ei aktiv jente med mange jern i ilden.

Spiller håndball og trener mye. Med mamma som trener har vi en flott felles interesse😃

Fra å være veeeldig opptatt av dyrene her hjemme har interessen nå flyttet seg mer over til trening og venner;-)

Thale har en katt som heter Rips. Dette er hennes ❤️barn!Rips og kattungene❤️
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE